Kämpar på

Ojojoj vad det är mycket att göra. Det märks verkligen att det är sista terminen innan studenten nu kan jag säga. Vill inte ens tänka på hur lång min lista är på inlämningar/prov att göra innan jag går ut :S på nått sätt så känns det väl kanske ändå som att det kommer att lösa sig. Jag hoppas verkligen det. Jag får tro på mig själv, tro att jag faktiskt kan klara det.

Hade mitt intro i hemtjänsten i påsk på tre dagar och efter det var jag heeeelt slut kan jag säga. Jag förstår inte riktigt hur jag ska komma ihåg allt nytt och klara av allt ansvar som kommer med det jobbet. Cred till alla uskor och vårdbiträden där ute asså!!
Introt innebar i alla fall att jag fick gå bredvid och både följa med hem till vårdtagarna men även vara på kontoret och gå igenom pärmar och rutiner. Herreguuuud säger jag bara haha :S :) men det var väldigt intressant och trevligt att hälsa på de flesta av gamlingarna och hjälpa do att diska o städa o.s.v. Jag tror nog allt att det kan gå.. Det sa mina blivande kollegor i alla fall att jag skulle göra. Måste antagligen ringa plpanerarna som lägger schemana och höra om jobb innan sommarn så jag kommer in i arbetet men det tar emot lite eftersom jag är nervös xD är nog ingen brådska ån utan kan nog ta det effter jag vart med klassen i Berlin

Nu ska jag upp och göra lite frukost och senn ska jag skriva det sista på labbrapporten om amylas

Hare gött!!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: