Snaaaaart slipper man skolan

Ja nu har jag inte bloggat på någon dag. Antagligen därför att jag har varit helt galet slut. Jag och R satt kvar i skolan i fredags och pluggade till halv 5. Helt crazy! Efter det hade jag huvudvärk och fick åka hem och fredagsmysa med familjen. 

Igår var det kanske inte så mycket att göra. Helt slut var jag i och för sig så jag gick runt som en zombie. Jag var ju även tvungen att ta tåget in till stan för att köpa någon present till min kära mor. Blev två receptböcker som hon blev väldigt glad över. Köpte även en avslutningsklänning på cubus samt en bandeau-bh så att man kan ha axelbandslösa klänningar och tunikor (Y) Perfa. Trippen till stan var kanske inte den roligaste då det är lönehelg och det var knökat så tillslut var jag ju bara tvungen att köpa mig en mc flurry ballerina kladdkaka. Tyvärr hade såsen tagit slut så fick vanlig chokladsås så recensionen får vänta. Kan dock säga att hittills är jag inte så besviken ^^

Idag har jag varit i stallet och myst me lille Yatzy och tränat lite på det som jag lärde mig på privatlektionen. Med andra ord hade jag ett riktigt kämpigt ridpass. Hem och duscha gjorde jag och nu ligger jag här i sängen och är nästan lika slut som jag var igår och i förrgår. Ahhh och det är ju skola imorgon. Dessutom kommer R snart hit och vi ska plugga. Det är så grymt skönt att det snart är sommarlov :) 

Slut på klagandet från mig :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: