Galet trött

Hej allihopa. Sitter i skolan och håller på att somna. Dagen har börjat otroligt jobbigt. Vaknade med huvudvärk och tog en treo jag fick av mamma. Huvudvärken har inte släppt och nu mår jag illa på köpet -.- Dessutom är jag otroligt trött. Hajken i helgen har varit jätterolig men väldigt väldigt ansträngande. När man var liten trodde man att ledarna hade det så lätt.... guuuuuud vad fel man hade! Men mer om hajken senare. Ska lägga upp lite bilder och så.

Sen kom jagf i alla fall till skolan (fick skjuts av mamma eftersom jag var sen) och så påminner min söta klasskompis mig om att det är nationella muntliga i engelska idag och givetvis så är det ju inte min tur förrän på fredga -.- Så nu sitter jag här och väntar på nästa lektion. Seeeegt! Inget kul alls kan jag säga men jajaaa.. får väl surfa runt för att försöka hålla mig vaken i alla fall. Nu vet ni att jag lever åtminstone! Hoppas ni får en bättra dag än vad min hittills har varit.



Postat av: Mia

Skulle vara kul att se bilder från hajken! :) Åh e ja, kanske var gårdagen lite bättre för mig. Träffade äntligen Rupert Grint!!! :D

2011-05-10 @ 16:49:03
URL: http://busbananenmia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: