En salig röra

Ja rubriken sammanfattar detta inlägget väääldigt bra eftersom jag tänkte skriva lite allt möjligt i detta inlägg.
Har precis fikat lite med mams, paps och T. Vi åt As otroooligt goda tårta som blev över från hennes konfirmation medans hockeyn var på i bakgrunden. Innan dess var jag på en slags ledarutbildning för scoutledare. Var ganska intressant och nu är man taggad inför en ny termin med scouterna.

Ligger just nu och kollar på Pirates of the caribbean 2 med T eftersom han har köpt biobiljetter till 4an på fredag och jag har bara sett ettan xD Är ganska trött och hängig. Har 37.8 graders feber nämligen och ligger och snörvlar här nu till filmen. Får se om det blir någon skola för min del imorgon.

Så till sista punkten: Jag gjorde om mina naglar idag och inspirerades av det halvtaskiga vädret som varit idag. Här är en bild på dem. För första gången så blev jag faktiskt mer nöjd med högerhanden än med vänsterhanden. Det måste ju betyda att jag har blivit bättre ^^ Det gillas (Y)Postat av: angelica

Sv; tack så mkt! Du blev jätte fin på bilderna ju!Kul att tårtan blev god! HAH tänkte ta en bit till frukost imorn faktiskt, hehe.

Snyggga naglar, fortsätt så, så kommer du bli as grym sen ju! :)

2011-05-16 @ 00:14:35
URL: http://aangelicavaxhed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: