Tiden flyger förbi

Ojoj vad det har hänt mycket sen sist. Har inte hunnit/orkat/kunnat blogga ens. Just nu ligger jag hemma med snorig näsa och allmänt sjuk. Inte kul kan jag säga.. Eller hemma och hemma. Jag har "flyttat hemifrån" för tre veckor och bor nu med T i mina kusiners hus och vaktar deras två katter och vattnar deras blommor. Vi flyttade hit precis efter att jag kom hem från Peace and Love. Ja, jag har varit på festival i borlänge. Grymt var det och jag rekomenderar alla att åka dit som har möjligheten.

Denna veckan jobbar jag på Partille Cup, som kallskänka, men så blev det ju som det blev och nu ligger jag här hemma och snorar istället... typiskt -.- Särskilt som mina jobbarkompisar är trevliga och humoristiska ^^ Men jaja.. man kan inte få allt här i livet. Om jag är frisk imorgon (vilket är ganska osannolikt) så jobbar jag då i alla fall.

Inser att jag är skyldiga er en himla massa bilder från scoutlägret, festivalen och vårt liv här i huset men just nu har jag inte kameran här. Den ska jag gå och hämta hemma hos mamma och pappa när jag blir tillräckligt frisk för att orka gå ;) Låter smart tycker jag.

Så dagens tips: Bli inte sjuk!
Hur man nu ska undvika det ^^ Ha det bra så hoppas vi att det inte dröjer lika länge tills nästa gång vi hörs. Ciao


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: