Party!!

Shit vad bra det går ändå.. snart klar med svenskan och den har hängt över mig som värsta höken under de senaste veckorna. Trots det så har jag väöl mycket kvar antar jag de sista veckorna. Fast de flesta sakerna kan man faktiskt inte plugga till. det är typ massa nationella prov. Just nu tog jag en liten paus för att pusta ut och kolla på min katt när han springer runt i trädgården och jagar insekter och flugor ^^ Väldigt underhållande.

Det är verkligen helt underbart att sitta ute och plugga samtidigt somman lyssnar på Ts (kille i klassen) parteylista på spotify. Då mår man helt ok ;) Dessutom ser jag att löven börjarkomma på träden och då blir man ju ännu gladare.


På lördag är det valborg, suparhelgen nr 1, och eftersom jag inte får supa och alla kompisar är typ borta så får jag väl se vad jag hittar på. Tråkigt att spendera valborg hemma i soffan kanske men på ett sätt är det säkert skönt det med. Är dock sugen på grillfest eller poolparty nu med det fina vädret.. Någon som har, haha? Får väl grilla själv med familjen om jag nu e så hungrig.

Kraaaam /A


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: